Home

Suske & Wiske Verzamelalbum

4 complete albums, ingebonden in luxe band met harde kaft en goudopdruk

€34,90

Incl. verzenden

Suske & Wiske

4 ALBUMS IN VERZAMELALBUM: CROMIMI – BOEMERANG – DE KWAKKELENDE KWAKZALVER – DE PREUTSE PRINSES

Suske en Wiske Collectie - Verzamelalbum 78 - Cromimi, Boemerang, De Kwakkelende Kwakzalver, De Preutse Prinses

Beste Suske en Wiske fan,

In deze Suske en Wiske verzamelband vindt u 4 fantastische avonturen van Suske en Wiske en hun vrienden. Vanaf december 2017 heeft Standaard Uitgeverij 1x per jaar een scenarist en een tekenaar uitgenodigd om een uniek en persoonlijk verhaal rond Suske en Wiske te schrijven en te tekenen. Cromimi is het eerste verhaal van deze serie. In dit speciale Verzamelalbum vindt u de eerste 4 verhalen van dit eerbetoon aan Willy Vandersteen.

Door de superieure kwaliteit van onze Verzamelalbums kunnen de stripverhalen keer op keer gelezen worden. De boeken in deze Suske en Wiske collectie zijn gemaakt om generaties lang mee te gaan. Ook deze nieuwste verzameluitgave is weer een geweldig Suske & Wiske Jaarboek geworden, liefst 200 pagina’s dik. Geniet er van!

Luxe verzamelalbum met 4 complete albums

CROMINI

Yann en Gerben Valkema

Jerom en Lambik ontdekken dat er in het begin van de twintigste eeuw een Belgische expeditie naar de Himalaya trok. Zij vonden er een cro-magnonmens onder het ijs en brachten dat ijsblok mee terug naar België. De vondst werd echter opgeborgen in een diepvriezer in de kelders van het natuurhistorisch museum te Brussel en… helaas vergeten. Jerom kan zijn nieuwsgierigheid amper bedwingen en gaat samen met Suske en Wiske, Lambik en Tante Sidonia op zoek in de kelders van het museum. Als bij wonder vinden onze helden de ingevroren mens. Niets te vroeg want het ijsblok is al enige tijd aan het smelten en de cro-magnonmens die opnieuw tot leven komt, heeft een grote verrassing in petto… 

Suske & Wiske Verzamelalbum 4 complete albums, ingebonden in luxe band met harde kaft en goudopdruk

BOEMERANG

Conz en Steven Dupré

In een futuristisch alternatief universum heerst Theofiel Boemerang als een commerciële Big Brother over de wereld. Enkel onze vrienden Suske, Wiske, Sidonia, Lambik en Jerom lijken in staat om deze nietsontziende booswicht voor eens en voor altijd te stoppen. Of toch niet?

DE KWAKKELENDE KWAKZALVER

Zidrou en Jean-Marc Krings

Suske, Wiske, Lambik, Jerom en Sidonia zijn wereldberoemd in Vlaanderen en Nederland. Maar wat zou er gebeuren als ze voet zetten op Franse bodem? Is iedereen daar wel even gelukkig mee? 

DE PREUTSE PRINSES

Paul Geerts
Lambik heeft een Thais masker gekocht op een rommelmarkt. Op een nacht begint het te brabbelen. Dankzij Barabas’ klankentapper wordt het gebrabbel verstaanbaar. Het masker blijkt 152 jaar oud te zijn en afkomstig uit het Himmapan bos. Het vraagt om hulp, want de koning is oud en heeft een opvolger nodig. De jongste zoon en zijn verloofde zijn aangeduid als troonopvolgers, maar ze zijn vermist. De oudste zoon is minder geliefd. Hij is stikjaloers op zijn broer en doet er alles aan om te verhinderen dat hij de troon zal bestijgen. Hoog tijd om nog eens te reizen met de teletijdmachine om de prins en zijn verloofde te gaan zoeken.

GRATIS Suske-Wiske Verzamelalbum

Profiteer van onze aanbieding

2e Verzamelalbum GRATIS bij abonnement!

2e Suske-Wiske Verzamelalbum GRATIS bij abonnement!
Bij afsluiting van een abonnement van 1 of 2 boeken per jaar (afhankelijk van hoeveel albums er verschijnen) op de Suske en Wiske Verzamelalbums ontvangt u direct bij aankoop van dit 1e Verzamelalbum 2020 een 2e Verzamelalbum GRATIS*!

U krijgt dan GRATIS het Verzamelalbum 2019, met de stripverhalen Lambik Plastiek, De Wrede Wensput, Het Lekkere Lab en De Nacht van de Narwal.

De Verzamelalbums verschijnen 1-2 keer per jaar en bevatten altijd 4 complete  Suske en Wiske stripverhalen en 4 pagina’s Encyclopedie.

Bij dit abonnement krijgt u dus 1-2 keer per jaar een nieuw Verzamelalbum thuisgestuurd. U betaalt via automatische incasso pas na ontvangst van het Verzamelalbum. U heeft geen koopverplichting, u kunt het abonnement altijd per e-mail opzeggen en het nieuwe Verzamelalbum binnen 14 dagen na ontvangst terugzenden.

Ja, stuur mij het Suske en Wiske Verzamelalbum 2020 en (optioneel) het GRATIS Verzamelalbum 2019

Ik betaal € 34,90 voor het Suske en Wiske Verzamelalbum 2020. Als ik het meegeleverde inschrijfformulier invul en retourneer krijg ik als welkomstcadeau het Verzamelalbum 2019 GRATIS!

[mollie-forms id="82"]

* Het Verzamelalbum Suske en Wiske 2020 wordt samen met een inschrijfformulier naar uw adres gestuurd. Zodra we uw ingevulde inschrijfformulier retour hebben ontvangen, sturen we u het gratis welkomstcadeau, het Verzamelalbum 2019. We gaan zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens zoals omschreven in ons privacybeleid. Door deze bestelling te plaatsen gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.

Suske & Wiske Verzamelalbum 4 complete albums, ingebonden in luxe band met harde kaft en goudopdruk

+

GRATIS

Suske Wiske collectie jaarboek verzamelalbum verzamelband 2019
Scroll naar top